Polesie Przedsięborstwo Sp.j. J. Hałajko i H. Hałajko
Dane kontaktowe
adres: | Partyzantów 99 |
21-300 Radzyń Podlaski | |
województwo: | Mazowieckie |
telefon: | +48 (83) 352 19 65 |
fax: | +48 (83) 352 95 77 |
Kategoria
Oferta
1. Mięso wiperzowe:
– półtusze wieprzowe chłodzone i mrożone klas E i UR,
– elementy z rozbioru: słonina grzbietowa, słonina drobna w kulkach, mięso drobne(triming) 50/50, 60/40, 70/30, 80/20, skórka, podgardle, szynka, karkówka, boczek, polendwica, schab,
– podroby: serca, wątroba, uszy, nogi, głowy, ogony, uszy, farsz MDM.
2. Mięso wołowe:
– ćwierci kompensowane chłodzone i mrożone z byków i krów,
– elementy z rozbioru: rozbet, ligawa, zrazowa górna, zrazowa dolna, polędwica, mięso drobne (triming) 80/20, 70/30, 60/40,
– podroby: serca , wątroba, nerki, nerki, ogony, jądra, nogi.
3. Mięso drobiowe:
– kurczaki na grill, kury rosołowe,
– elementy z rozbioru: pierś z kurczaka, kupry, skrzydełka, ćwiartka kurczaka, udo, podudzie, biodro, porcje rosołowe, farsz kurzy, serca, wątroba, żołądki, skórki, mięso odkostnione,
– tusze z indyka,
– elementy z rozbioru: pierś z indyka, kupry, skrzydełka, ćwiartka indyka,udo, podudzie, biodro, porcje rosołowe, farsz indyczy, serca, wątroba, żołądki, skórki,
– tusze gęsi,
– tusze kaczek.
1.Wyroby mięsne:
1. Wędliny drobiowe, wieprzowe, wołowe w opakowaniach vacum, osłonkach barierowych, workach w gazie obojetnym chłodzone lub mrożone.
2. Konserwy mięsne (wołowe, wieprzowe) 300g i 400g.
3. Pasztety drobiowe (z kurczaka, indyka, gesi) 150g i 290g.
4. Dania gotowe w puszkach 900ml: flaki, pulpety, fasolka po bretońsku, zupa grochowa.
2.Wyroby mleczarskie:
1. Mleko w proszku minimum 25% tłuszczu.
2. Mleko w proszku maksimum 1,5% tłuszczu.
3. Serwatka w proszku.
4. Masło 72,5% i 82% tłuszczu.
5. Sery dojrzewające (gouda, edam, minimentaler).
6. Sery topione wielosmakowe w opakowaniach 140g, 150g, 200g, trójkąty w opakowaniu krązek lub w kartonikach UHT.
7. Sery twarogowe wielosmakowe w kubkach.
3.Wyroby gotowe:
1. Groszek konserwowy, kukurydza konserwowa, ogórki konserwowe.
2. Ogórki marynowane, ogórki kwaszone.
3. Pieczarki marynowane, branszowane w soli, całe i krojone w opakowaniach szklanych, puszkach lub w workach i skrzyniopaletach.
4. Konserwy rybne w oleju i pomidorach.
5. Chipsy, frytki, snaki.
6. Napój energetyczny Tiger
7. Herbaty w asortymencie.
8. Kawy w asortymencie.
9. Oleje roślinne ( rzepak, słonecznik, soja ) opakowania 1,5 L, 2L, 3L, 5L
( rafinowane lub dezodorowane ).
10. Cukier buraczany i trzcinowy.
11. Mąka pszenna.
12. Ciasta kruche, w polewie czekoladowej, markizy, itp.
13. Cukierki.