Polesie Przedsięborstwo Sp.j. J. Hałajko i H. Hałajko

Dodaj |

Oferta

1. Mięso wiperzowe:

 

– półtusze wieprzowe chłodzone i mrożone klas E i UR,

– elementy z rozbioru: słonina grzbietowa, słonina drobna w kulkach, mięso drobne(triming)            50/50, 60/40, 70/30, 80/20, skórka, podgardle, szynka, karkówka, boczek, polendwica, schab,

– podroby: serca, wątroba, uszy, nogi, głowy, ogony, uszy, farsz MDM.

 

2. Mięso wołowe:

 

– ćwierci kompensowane chłodzone i mrożone z byków i krów,

– elementy z rozbioru: rozbet, ligawa, zrazowa górna, zrazowa dolna, polędwica, mięso drobne         (triming) 80/20, 70/30, 60/40,

– podroby: serca , wątroba, nerki, nerki, ogony, jądra, nogi.

 

3. Mięso drobiowe:

 

– kurczaki na grill, kury rosołowe,

– elementy z rozbioru: pierś z kurczaka, kupry, skrzydełka, ćwiartka kurczaka, udo, podudzie,           biodro, porcje rosołowe, farsz kurzy, serca, wątroba, żołądki, skórki, mięso odkostnione,

– tusze z indyka,

– elementy z rozbioru: pierś z indyka, kupry, skrzydełka, ćwiartka indyka,udo, podudzie, biodro,       porcje rosołowe, farsz indyczy, serca, wątroba, żołądki, skórki,

– tusze gęsi,

– tusze kaczek.

 

 

czytaj_wiecej


Wyroby gotowe  

 

 

1.Wyroby mięsne:

 

1. Wędliny drobiowe, wieprzowe, wołowe w opakowaniach vacum, osłonkach barierowych, workach w     gazie obojetnym chłodzone lub mrożone.

2. Konserwy mięsne (wołowe, wieprzowe) 300g i 400g.

3. Pasztety drobiowe (z kurczaka, indyka, gesi) 150g i 290g.

4. Dania gotowe w puszkach 900ml: flaki, pulpety, fasolka po bretońsku, zupa grochowa.

 

2.Wyroby mleczarskie:

 

1. Mleko w proszku minimum 25% tłuszczu.

2. Mleko w proszku maksimum 1,5% tłuszczu.

3. Serwatka w proszku.

4. Masło 72,5% i 82% tłuszczu.

5. Sery dojrzewające (gouda, edam, minimentaler).

6. Sery topione wielosmakowe w opakowaniach 140g, 150g, 200g, trójkąty w opakowaniu krązek       lub w kartonikach UHT.

7. Sery twarogowe wielosmakowe w kubkach.

 

3.Wyroby gotowe:

 

1. Groszek konserwowy, kukurydza konserwowa, ogórki konserwowe.

2. Ogórki marynowane, ogórki kwaszone.

3. Pieczarki marynowane, branszowane w soli, całe i krojone w opakowaniach szklanych, puszkach     lub w workach i skrzyniopaletach.

4. Konserwy rybne w oleju i pomidorach.

5. Chipsy, frytki, snaki.

6. Napój energetyczny Tiger

7. Herbaty w asortymencie.

8. Kawy w asortymencie.

9. Oleje roślinne ( rzepak, słonecznik, soja ) opakowania 1,5 L, 2L, 3L, 5L

( rafinowane lub dezodorowane ).

10. Cukier buraczany i trzcinowy.

11. Mąka pszenna.

12. Ciasta kruche, w polewie czekoladowej, markizy, itp.

13. Cukierki.

 

 
 


Copyright © 2020 katalogprzedsiebiorstw.pl | Wszelkie prawa zastrzeżone
Agencja interaktywna LTB.pl
Dołącz do nas na Facebook'u